FÖR FASTIGHETER
FÖR DITT HEM
FÖR PROFFS
KNX.org
MyKNX
         
NYHETER
WEBBINAR

Produktnyheter ABB

Läs mer om produktnyheter från ABB.

 

Nya DALI-gateways

ABB:s nya DALI-gateways E17 390 89-90, kombinerar flera funktioner i en enhet. Med en DALI-gateway går det nu att styra enskilda don, grupper eller nödbelysning. Välj mellan 1 och 2 kanaler där varje kanal styr upp till 64 don eller 16 grupper. Utgångarna på DALI-sidan är skyddade för 230V. Båda DALI-gateways är kompatibla med ETS 4 eller senare version och är 4 moduler bred. LED-lampa indikerar fel på respektive DALI-bus.
Närvarodetektorer korridor

ABB:s nya närvarodetektorer korridor E1739146-49 med 2/4 kanaler, finns i basic- och premiumutförande. Avsedd för aktivering och inaktivering av belysning beroende på rummets ljusnivå. Enheten kan användas som närvaro- och/eller rörelsedetektor och har inbyggd KNX-busskopplare. Stort täckningsområde på 3x30 m på 3 m höjd. Premium erbjuder utökad funktionalitet med HVAC-funktion, 5 logiska kanaler, aktivering av programmeringsläge via IR, inbyggd ljussensor med mera.
Enkel styrning och visualisering

Nu lanserar ABB en enkel styrning och visualisering av din KNX-anläggning via smartphones, surfplattor och/eller smartwatch. Intuitiv app finns för iOS och Android som möjliggör styrning av alla KNX funktioner i byggnaden såsom til/från, dimmers, persienner, scenarion, UPnP-enheter (ex. Sonos), Philips Hue, IP-kameror mfl. Enkel konfigurering sker via web-gränssnitt.
ABB i-bus® KNX Nätaggregat med diagnostik

Säker busspänning och utökad diagnostik. De nya ABB i-bus KNX nätaggregaten med diagnostik har lysdioder som indikerar aktuell strömförsörjning till bussledningen samt lysdioder för snabbdiagnostik av bussens tillstånd. Status visas också i KNX-systemet med hjälp av ETS-kommunikationsobjekt. Du kan utföra detaljerade analyser med ABB i-bus-verktyget.

Det finns två versioner för bussförsörjning med 320 och 640 mA. Båda har en inbyggd drossel och bredintervallingångar för en matningsspänning på mellan 85 och 265 V AC vid 50/60 Hz. Med MDRC-hölje (modulbredd 4). Enheten med 640 mA har en spänningsutgång utan drossel för strömförsörjning av en andra bussledning tillsammans med en separat drossel.

Anslutning till bussen sker via bussklämma.


Integritetspolicy
© 2021 KNX Sweden
 
Kansli
KNX Sweden
c/o Tekniska Byrån
Storgatan 25C
574 31 Vetlanda
 
Kontakt
Marcus Karlsson
info@knx.se
+46 734-330250